Bodoči poslovni partnerji


"Perspektivna industrija, ki se bo v prihodnje razvijala in rasla z neverjetno hitrostjo!"

Finančna in zavarovalna industrija se bo v prihodnje razvijala z neverjetno hitrostjo.

Slovenija in države, v katerih delujemo, še zelo zaostajajo za razvitimi državami Evropske unije, kar se tiče premije za življenjska zavarovanja.

Slovenske družine so premalo ali sploh niso zavarovane. Vse to družinam in državi predstavlja veliko socialno nevarnost.

Ne moremo mimo dejstva, da se »svet« stara. Vedno več je starejših ljudi.

Kdo bo načrtoval njihove pokojnine?

H komu se bodo ti ljudje obračali po finančne nasvete?


Tistim, ki se bodo ukvarjali s tem poslom.

Želite biti to vi?

Kontaktirajte nas in vas pokličemo?


Kaj lahko pričakujete?

Administrativna in tehnična podpora


Mogoče je lep občutek, česte sami svoj gospodar, vendar ste verjetno do sedaj že spoznali, damorate svoj čas nameniti tistim dejavnostim, ki vam prinašajo denar. Topomeni srečevanju in delu s klienti ali uvajanju vaših novih sodelavcev, ne pa da zapravljate čas v pisarni za nepotrebna administrativna opravila, ki vam kradejo energijo in denar.

Neodvisnost in dostop do več partnerjev

Agencija Mori je ena izmed redkih agencij, ki je neodvisna od zavarovalnic. Imamo pogodbeno razmerje z 10-imi partnerji, katerih portfelj bomo v prihodnosti še razširili. V prihodnosti bo to imelo zelo pomembno vlogo. Če ste ekskluzivno vezani na eno izmed zavarovalnic, boste v prihodnosti izgubili veliko posla, saj bodo stranke čedalje bolj zahtevale neodvisen nasvet.

Marketinška podpora


Za lažje delo ste podprti z različnimi prodajnimi orodji; prodajni priročniki, zloženke, knjige…ki vam bodo odprli marsikatera vrata.

Druženja in družinsko ozračje

Cilj našega podjetja je, da se počutite kot del večje družine. Le srečen in zadovoljen človek je lahko tudi dober zastopnik. Prirejamo različna druženja, piknike, ekskluzivne dogodke, na katere so povabljeni tudi vaši življenjski partnerji in otroci. Več...


Več o poslu...

OglasInternet.pdf